ZABALENO SE STYLEM

Autor: Módní Blog

Chystáte se na dovolenou a nevíte do čeho zabalit? Zapomeňte na staré nudné kufry! Objevili jsme pro vás originální kolekci SUIT SUIT. Pokud patříte mezi letní cestovatele, určitě jste celou…

Chystáte se na dovolenou a nevíte do čeho zabalit? Zapomeňte na staré nudné kufry! Objevili jsme pro vás originální kolekci SUIT SUIT.

Pokud patříte mezi letní cestovatele, určitě jste celou zimu nedočkavě oprašovali své kufry a čekali na jejich zářný moment. Všichni pak známe seznamy nejdůležitějších věcí, které nesmíme zapomenout zabalit, a zápasení se zavíráním přecpaných zavazadel. Sestavujeme si předem outfity, dokupujeme chybějící věci a stresujeme se, že je všeho málo. Nad čím se však skoro nikdo nepozastaví, je vzhled našich věrných přátel – kufrů.

SUIT SUIT

Značka SUIT SUIT vznikla v roce 2008, přesto si našla místo mezi těmi nejoblíbenějšími, a to právě svým netradičním designem. Svou kvalitou si je jistá, a tak poskytuje desetiletou záruku. Jejich zavazadla a módní cestovní doplňky nadchnou každého, kdo miluje originalitu a individualitu i ve věcech, které spíše podléhají univerzalitě.

THIS IS MY SUITCASE!

Další boj proti nudné šedi – tak můžeme kufry značky SUIT SUIT nazvat. Chcete svou pojízdnou pračku? Nebo jedete na koncert a chcete vypadat stylově? Zabalte si do reproduktoru! Pokud tedy chcete vypadat stylově a originálně, zahoďte nudná šedá zavazadla a sáhněte po některém značky SUIT SUIT.