Clip in vlasy – je libo příčesek?

Autor: Módní Blog

Clip in – prodloužení za málo peněz Prodlužování vlasů je dosti nákladná metoda, přijde tě na pěknou řádku tisícovek. Ale Clip in vlasy jsou tyto problémy vyřešeny a ještě si…

Clip in – prodloužení za málo peněz

Prodlužování vlasů je dosti nákladná metoda, přijde tě na pěknou řádku tisícovek. Ale Clip in vlasy jsou tyto problémy vyřešeny a ještě si užiješ spoustu zábavy.  Za patnáct stovek si pořídíš vlasy, které jsou od pravých absolutně k nerozeznání a navíc nemusíš trpět dlouhou a nákladnou proceduru při prodlužování vlasů.

Nový střih za pár minut s Clip in vlasy

Jak to teda funguje? Nejprve si vybereš délku a barvu vlasů. Vřele ti doporučuji své opravdové i Clip in vlasy obarvit stejnou barvou. Poté si jen speciálními připínáčky připevníš „falešný“ příčesek ke kořínkům vlastních vlasů a je hotovo, nikdo nepozná, že nejsou tvoje pravé. Je to velmi rychlé a jednoduché.

Clip in ofina zcela změní tvůj vzhled

Nejde však jen o prodlužování vlasů. Pokud se bojíš přílišných experimentů s ofinou, nebo jen chceš každý den jiný typ účesu, stačí si přikoupit různé variace příčesků. K dispozici jsou různé druhy ofin, které tě zcela promění a nemusíš vůbec navštívit kadeřníka. Navíc máš záruku, že jde o 100% pravé lidské vlasy. Pokud tě zajímá, jak Clip in vlasy fungují, podívej se na video pod článkem.