Czech Chicks

Autor: Módní Blog

Jsou dvě, dělají nám skvělou pověst a módě rozumí. Řeč je samozřejmě o Haně a Veronice z Czech Chicks. Blogerkách, které to prostě umí! Začínaly jako všechny ostatní. Postovaly fotografie…

Czech Chicks: Hanka (blondýna) a Veronika (bruneta)

Jsou dvě, dělají nám skvělou pověst a módě rozumí. Řeč je samozřejmě o Haně a Veronice z Czech Chicks. Blogerkách, které to prostě umí!

Začínaly jako všechny ostatní. Postovaly fotografie svých outfitů a otevřely světu svůj šatník. Přesto dělali něco jinak. Nebály se originality, ani hry s módou. Veronika Franková a Hana Drozdová bojují proti šedi v českých ulicích už nějakou dobu a dělají to vskutku úspěšně!

PÝCHA ČESKA

Minulý rok otevřely internetový obchod bechchick.cz, který nabízí exkluzivní oblečení a doplňky přímo z USA a Itálie. Přestěhovaly se do Prahy. Uhladily vzhled svého blogu. A zůstaly stále šik. Že si založily módní blog se stalo tak nějak svévolně. Obě móda vždy bavila a jak uvádí Hanka v jednom rozhovoru, jednoduše se zrovna nudily ve škole.

Jejich blog se snaží dodat Češkám kuráž experimentovat. Hrají si s barvami, materiálem, styly. Nakupují v Zara, Lindex, Pietro Filipi, Ann Christine, Mango a dalších velice známých obchodních řetězcích. Představovat však zdlouhavě tyto dvě módní blogerky není třeba. O písmena tady totiž nejde. Tady jde o módu. A to tu nejluxusnější.