Jarní šaty pro plnoštíhlé – trendy 2021

Autor: dana

Jaro je za chvíli tu, a mnoho žen by si tak rádo doplnilo svůj šatník o nové módní kousky. Šaty jsou v tomto ohledu sázkou na jistotu. Skvěle se kombinují,…

Šaty pro plnoštíhlé

Jaro je za chvíli tu, a mnoho žen by si tak rádo doplnilo svůj šatník o nové módní kousky. Šaty jsou v tomto ohledu sázkou na jistotu. Skvěle se kombinují, jsou pohodlné a krásně podtrhnou ženskost. Jaké ovšem zvolit šaty pro plnoštíhlé? 

Ani ženy plnějších tvarů by se neměly šatům vyhýbat. Naopak. Správně padnoucí šaty dokážou na ženách s plnými křivkami působit naprosto senzačně. Stačí pouze vybrat ten správný střih a design. Některé šaty dokonce působí daleko lépe na plnoštíhlé postavě než na štíhlých ženách. 

Nebojte se světu ukázat, že i ženy s plnými tvary jsou půvabné, přitažlivé a krásné. Jaro je pro to ideální období. Jak na to? To se vám pokusíme poradit. Pokud tedy i vy hledáte ty správné jarní šaty pro plnoštíhlé, již se můžete začít po těch svých vyvolených pomalu rozhlížet. A pokud stále nevíte, jaký střih a design jarních šatů by pro vás byl ten pravý, přinášíme vám bohatou inspiraci.

Šaty pro plnoštíhlé 

Jaký střih šatů zvolit pro plnoštíhlé postavy a jaké střihy budou na jaře 2021 trendy

Vhodný střih šatů pro plnoštíhlé na jaro 2021:

  • šaty s výstřihem do V 
  • zavinovací a košilové šaty
  • áčkové šaty
  • oversized šaty
  • obtáhlé šaty

Nebojte se výstřihů 

Přímo senzačně působí na ženách plnějších tvarů šaty, které decentně odhalují klíční kosti a šíji. Konkrétně máme na mysli šaty s výstřihem do V, které zároveň pomáhají opticky protáhnou postavu. A právě takové šaty budou letošní jaro trendy.

Zavinovací a košilové šaty

Zavinovací a košilové šaty jsou velmi oblíbené u žen všech typů postav. A není se čemu divit. Tyto šaty působí přímo božsky a obzvlášť ženy plnějších tvarů by si alespoň jedny takové měly na jaro 2021 pořídit. Pokud zavinovací šaty doplníte například džínovou či koženkovou bundičkou, máte rázem skvělý jarní outfit na rande i na posezení s kamarádkou. 

Áčkové šaty jako pro princeznu

Další jasnou volbou pro plnoštíhlé postavy jsou áčkové šaty. Takové šaty většinou bývají přes horní část těla upnuté a přes bříško a zadeček volnější. Snadno tak zakryjí drobné nedokonalosti. Zároveň takové šaty působí velmi mladistvě a něžně. Na jaro jako stvořené. 

Volnější šaty pro naprostý komfort

Pokud se i během jarních dnů chcete cítit pohodlně, zvolte volnější střih šatů – takzvané oversized šaty. Takové šaty pak stačí pouze převázat v pase nějakým zajímavým páskem nebo je doplnit elegantním sakem. Snadno tak vykouzlíte oslnivý outfit pro všechny jarní příležitosti.

volné šaty.

Nebojte se obtažených šatů

Ani obtažené šaty nepůsobí na ženách plnějších tvarů vůbec špatně. Dejte pouze pozor, aby vám šaty nebyly až příliš obtažené a necítila jste se v nich nekomfortně. Pokud zvolíte měkčí a poddajnější materiál, tak se rozhodně nemusíte ničeho bát. 

Vpusťte do svého šatníku jaro 

Při výběru šatů je kromě samotného střihu důležité dbát také na design. Nebojte se výraznějších motivů ani barev. Jaro je ideální období na to, abyste do svého šatníku vpustila trošku extravagance. Květinové vzory, zvířecí vzory, kostky i puntíky. Všechny tyto vzory i mnoho dalších budou na jaře 2021 trendy.

Co se týče materiálu, vždy volte raději lehčí, vzdušnější a splývavější. Tuhé a nepoddajné materiály nepůsobí na plnoštíhlé postavě příliš lichotivě. Navíc bývají takové materiály dost nepohodlné.