Lady Gaga ovládla předávání cen MTV

Autor: Módní Blog

Popová diva středem pozornosti Každoroční akce se jako obvykle konala v Los Angeles a výstřední zpěvačka byla už předem nejsledovanější celebritou. Zasloužila se o to 13 nominacemi, čímž stanovila dosavadní rekord…

Popová diva středem pozornosti

Každoroční akce se jako obvykle konala v Los Angeles a výstřední zpěvačka byla už předem nejsledovanější celebritou. Zasloužila se o to 13 nominacemi, čímž stanovila dosavadní rekord nominací  v jednom ročníku. Všichni byli zvědaví, kolik sošek si domů nakonec odveze a velké bylo také očekávání, v čem že se popová diva na slavnostním večeru představí. Lady Gaga nezklamala – získala pro sebe vítězství v rekordních 8 kategoriích a outfitem většině přihlížejících vyrazila dech. Mezi svým místem v hledišti a publikem poletovala tak často, že nakonec musela odložit svou okázalou róbu a spokojit se s kratším a pohodlnějším modelem.

Zastaví ji někdo? Něco?

Kategorie, které Lady Gaga ovládla, jsou z nejprestižnějších. Na pódium vedla její cesta po vyhlášení nejlepšího ženského hudebního videoklipu, nejlepšího popového a tanečního videoklipu a také za nejlepší choreografii či režii. Není tedy divu, že získala i cenu nejváženější – stříbrného kosmonauta MTV za nejlepší videoklip roku (Bad Romance). Příští ročník bude pro Lady Gaga ve znamení obhajování. Jediná prestižní cena, která jí letos utekla, je totiž nejlepší mužský videoklip – a přiznejme si, takový výkon je už i pro Lady Gaga příliš.

Lady, co ti ostatní?

Vítězství v mužské kategorii připadlo Eminemovi, který si odnesl také sošku za nejlepší hip-hopový videoklip k písni Not Afraid. Rapper ukázal, že stále umí a jeho červnové album je úspěšné. Svého kousku slávy na jevišti se dočkal i král sociálních sítí Justin Bieber. Urval si pro sebe sice pouze kategorii nejlepší nový umělec, ale vzhledem k tomu, jak má do budoucna našlápnuto, stěžovat si určitě nemůže. Že Baby?