Legíny a dlouhé tričko? Rozhodně ano!

Autor: annaz

Ještě před pár lety bychom legíny do města považovali téměř za sprosté slovní spojení. Časy se však mění, naštěstí. Aktuálně v ulicích potkáváme mnoho žen, které hrdě nosí tyto pohodlné…

Ještě před pár lety bychom legíny do města považovali téměř za sprosté slovní spojení. Časy se však mění, naštěstí. Aktuálně v ulicích potkáváme mnoho žen, které hrdě nosí tyto pohodlné kusy oblečení a vypadají přitom půvabně a sebevědomě.

Poslední dobou se kvalita legín zvyšuje, jelikož rapidně stoupá poptávka. Vidíme nejen všední tmavé barvy, ale konečně i veselé odstíny, které při správné kombinaci mohou rozjasnit nejen váš den, ale také den kolemjdoucím. Doporučujeme nakupovat kousky od známých značek, legíny vám pak vydrží déle. Teď už stačí jenom nahodit delší tričko, které by mělo v nejlepším případě končit pod hýžděmi, a můžete vyrazit také.

Černá je taky barva

Jestliže se necítíte na experiment s barevnými legínami zkuste pro začátek černou. Věříme, že každá žena má doma aspoň jeden takový model. Rozjet to však můžete ve formě barevného trička, zkuste například sáhnout po pastelových barvách, ty aktuálně frčí. Jestliže pro začátek nechcete otestovat ani tuto variantu, obyčejné bílé tričko také výtečně splní svoji funkci.

Kouzlo okamžiku

Kouzlem tohoto stylu zůstává pocit volnosti od pasu nahoru. Důležitým bodem je tedy nechat vršek volný, aby mohl vyniknout kontrast mezi úzkými legínami a tričkem. Nebojte se tomuto na první pohled obyčejnému outfitu dodat šmrnc doplňky. Stačí obyčejný náhrdelník s přívěskem, ať už zlatý či stříbrný a posunete svůj vzhled o level výš.

Tenisky jsou cesta

Nejvhodnější obuví k tomuto outfitu jsou rozhodně tenisky, přidají tomuto looku na ležérnosti a rozhodně i na komfortu. Nechcete-li šlápnout vedle, chopte své bílé nebo naopak černé kecky, můžete se tak vyhnout špatnému sladění vrchního dílu s obuví.

Motivace ke cvičení

Jakmile svůj šatník doplníte o tyto kousky, můžete vyrazit rovnou do nejbližšího fitka, budete totiž plně vybavené na řádný workout. Pokud si rovnou chcete zakoupit multifunkční legíny, tak doporučujeme typy alespoň s 22 % elastanu, aby váš pohyb nebyl ničím omezený.

Střihy legín

Není vše jednoduché, jak se zdá. Trh je přesycený různými délkami nohavic, kdy mezi populární patří například 7/8 typ s vysokým pasem. Samozřejmě zlatou klasikou zůstávají legíny dlouhé, ať už bokovky či právě s vyšším pasem. Pořídit si můžete samozřejmě i tříčtvrteční variantu, ale ta se na bloumání po městě příliš nehodí.

Soulad

Vyzkoušejte trend posledních měsíců a zakupte legíny stejného odstínu jako tričko. Jako bonus můžete modely vzájemně kombinovat s černými kousky. Vyzkoušet však můžete i variantu, kde využijete pouze právě barvu černou, viz níže. Navíc o tomto odstínu je známo, že díky němu člověk působí štíhleji, a to jednou za čas ocení každá z nás.

Jaro, léto, podzim i zima

Mnohé obchody naskladnily i zateplené legíny, a tak se nemusíte bát, že o tento outfit přijdete v chladných měsících. Stačí se vybavit mikinou, tenisky vyměnit za kotníkové boty a rozhodně nezmrznete.

Kožená varianta

Rozmohla se kožená varianta legín, která v kombinaci s béžovou barvou vypadá velice elegantně. Jestliže se nebojíte změn, určitě běžte této naproti. Ovšem pozor, tento model není vhodný v letních měsících, mohly byste se snadno upéct. Outfit tedy nejlépe vytáhněte na podzim a s prvními teplejšími dny jej zase uložte.

Není nutné si ihned pořídit pravou kůži, stačí koženka, která vypadá stejně skvěle, a navíc nemusíte sahat do svých úspor. Pokud se i tak rozhodnete zainvestovat, doporučujeme si zde přečíst článek o tom, jak o pravou kůži pečovat.

Chcete-li tento look vyladit do posledního detailu, poohlédněte se po černé tzv. Chelsea obuvi. Boty se vyznačují vysokou platformou, a tak se nemusíte bát o teplotní komfort vašich nohou.

V posledním kroku stačí když béžový svetr překryjete stejnobarevným kabátem a nic vám nebrání vykročit do nového dne.

Zpátky do minulosti

Není žádným tajemstvím, že se móda vrací v čase. Trička, mikiny i svetry, které vidíme v ulicích, nám občas připadají jako kdyby ožily v mámině šatníku a spatřily opět světlo světa, což ve výsledku vůbec není na škodu. Divoké devadesátky se vracejí na scénu společně s předchozími dekádami a ve formě topů nám v tomto případě báječně poslouží. Ovšem, co se týče legín z osmdesátých let, tam bych raději brzdila. Nic nám nebrání sáhnout po barevném a lehce vytahaném retro stylu, rozhodně tím vystoupíte z davu.

Směle do toho! Věříme, že tento trend patří k těm, který dokáže snadno a rychle vykouzlit každá žena. Neváhejte a nechte své tělo podlehnout skutečnému komfortu s dávkou elánu.