Queens.cz - recenze, obchodní podmínky a slevové kupóny

Módní obchod Queens, který vznikl v již v roce 2002, se velmi rychle stal jedním z největších českých e-shopů s oblečením. Svým zákazníkům nabízí pánskou a dámskou módu včetně tenisek a doplňků. Queens jako první obchod v České republice začal prodávat limitované edice tenisek Yeezy nebo Nike Quickstrike. V současné době v nabídce obchodu najdete produkty od známých značek jako je Nike, Adidas, Puma, Pleasures, The North Face, Converse a mnoho dalších. Queens se zaměřuje především na streetwear a svět sneakers. V Česku lze produkty zakoupit na e-shopu Queens.cz nebo v kamenných prodejnách v Brně, Praze a Ostravě.
  • Celkové hodnocení: 82 %
  • Přehlednost stránek: 85 %
  • Nabídka zboží: 82 %
  • Rychlost dodání: 81 %
  • Zákaznický servis: 79 %
  • [+] široká nabídka značkového zboží
  • [+] 3 kamenné prodejny v ČR
  • [+] přes 100 módních značek
  • [−] doprava za vrácení na vlastní náklady
  • [−] doprava zdarma až u objednávek nad 2 500 Kč

Slevové kupony na Queens.cz - recenze, obchodní podmínky a slevové kupóny


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Co vše Queens nabízí? 

Hlavní nabídka e-shopu Queens.cz je rozdělena na základní kategorie: Novinky, Tenisky, Oblečení, Kšiltovky, Hodinky, Batohy, Merch, Ostatní, Značky a Slevy. Všechny hlavní kategorie jsou následně rozděleny na dámské a pánské sekce. V kategorii Novinky najdete nejnovější produkty, které obchod nabízí. Kategorie Tenisky je dělena na dámské a pánské tenisky, kotníkové tenisky, sandály, pantofle, ostatní a modely podle módních značek. Kategorie Oblečení nabízí mikiny, trička, bundy, svetry, spodní prádlo a mnoho dalšího. Doplňky najdou zákazníci v sekci Ostatní, kde lze zakoupit peněženky, batohy, tkaničky, lahve na vodu apod.

Přehlednost webových stránek Queens

Webové stránky Queens jsou laděny do zeleno-bílé barvy. Na úvodní stránce se v horní části nachází lišta s hlavní nabídkou, nákupní košík a vyhledávač produktů. Stránka je doplněna poutavými bannery odkazujícími na aktuální kolekce, oblíbené produkty a slevové nabídky. Na konci hlavní stránky najdete základní informace o obchodu Queens, nejznámější módní značky, kontaktní údaje a obchodní podmínky.

Zboží může zákazník vyhledat pomocí vyhledávacího okénka, sekcí nebo nabízených filtrů v dané kategorii. U každého produktu je základní popis, ilustrační fotografie a možnost prodloužené záruky za poplatek. Ilustrační fotografie modela je doplněna jeho výškou a velikostí produktu, který má na sobě.

Recenze nákupů na Queens

Jak probíhá nákup na e-shopu Queens.cz?

Platba a doprava zboží

Internetový obchod Queens.cz nabízí jako platební možnosti platbu kartou, platbu na dobírku nebo platební brány PayPal a Adyen. V kamenných prodejnách lze platit hotově v českých korunách, platebními kartami nebo dárkovým poukazem.

Po České republice využívá e-shop Queens.cz přepravní společnosti Česká pošta, GLS a Zásilkovna. U objednávek nad 2 500 Kč je doprava zcela zdarma. U objednávek pod 2 500 Kč se výše poštovného liší podle přepravní společnosti. Služby Zásilkovny jsou zpoplatněny ve výši 59 Kč. Doprava na domů od GLS stojí 87 Kč a GLS ParcelShop 76 Kč. Cena poštovného u České pošty je 98 Kč na adresu a 87 Kč do balíkovny.

Kvalita zboží

Obchod Queens nabízí svým zákazníkům kvalitní zboží od známých módních značek, jako je například Nike, Adidas, Converse a mnoho dalších. Na internetovém portálu Heureka.cz má obchod celkem 4,9 hvězdiček z 5 a za posledních 90 dní bylo 97 % zákazníků spokojeno s nákupem. Nejčastěji si zákazníci chválí výběr zboží, jeho kvalitu a rychlost doručení.

Vrácení zakoupeného zboží

Zákazník má možnost vrátit zakoupené zboží do 30 dnů od jeho převzetí. K vrácení stačí vyplnit online formulář, který se nachází na e-shopu Queens.cz v sekci Vrátit zboží. Nepoškozené zboží včetně původních visaček spolu s vrátkovým formulářem pečlivě zabalte a na vlastní náklady zašlete libovolnou přepravní společností na adresu Queens store, s.r.o., U Tabulky 3020, Hala X, 193 00 Praha 20, Česká republika. Obchod vám do 14 dnů od doručení balíku na centrálu vrátí peníze zpět na váš účet. Obchod také nabízí možnost prodloužení vrácení produktu, a to do 60 dnů od převzetí zboží. Poplatek za prodloužení lhůty je ve výši 199 Kč.

Reklamace zboží Queens

Nárok na reklamaci zboží má zákazník po dobu 2 let od jeho zakoupení. K reklamaci vyplňte reklamační formulář, který je k dispozici na webových stránkách Queens. Reklamované zboží musí být čisté a pečlivě zabalené. Formulář spolu se zbožím zašlete na adresu Queens store, s.r.o., U Tabulky 3020, Hala X, 193 00 Praha 20. Obchod má 30 dnů na vyřízení vaší reklamace, o které vás bude informovat na vámi uvedenou emailovou adresu nebo telefonní číslo.

Jak ušetřit na Queens

Jak při nákupu na e-shopu Queens.cz ušetřit?

Odběr Newsletteru

Chcete vědět o nejnovějších slevových nabídkách? Stačí se pomocí e-mailové adresy přihlásit k odběru Newsletteru a souhlasit s podmínkami. Obchod vám bude pravidelně zasílat reklamní e-maily, které však lze kdykoliv zrušit.

Zboží ve výprodeji

Hlavní kategorie Slevy nabízí zákazníkům pánské a dámské oblečení, tenisky a doplňky ve značné slevě. Zlevněné produkty lze filtrovat podle Slevy, Kategorie, Značky a Barvy. Obchod nabízí sezónní slevy včetně celoročních slev na doplňky.

Cashback a slevové kupóny

Každým svým nákupem na e-shopu Queens.cz můžete získat cashback až 4,4 % díky slevové stránce Kuponer.cz. Stačí se pouze zaregistrovat a přejít do obchodu Queens.cz přes Kuponer.cz. 

Výdejny a pobočky Queens

V České republice má obchod Queens celkem tři kamenné prodejny, a to v Brně (Dvořákova 44/14), Ostravě (Stodolní 2) a Praze (Jindřišská 16). Otevírací dobu prodejen najdete na e-shopu obchodu. V současnosti je možné při výběru dopravy u objednávky online zvolit kamennou prodejnu v Praze. 

Kontaktní údaje na Queens

E-shop Queens.cz může zákazník kontaktovat telefonicky (+420 604 995 511) vždy od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00 nebo e-mailem (ahoj@queens.cz). Využít můžete i sociální sítě jako je Twitter, Facebook a Instagram. Adresa provozovatele je Queens Store s.r.o., Thámova 166/18, 186 00 Praha 8.

Srovnání s konkurencí

Obchod Queens svým zákazníkům nabízí kvalitní trendy oblečení a obuv od známých módních značek. Mezi jeho konkurenty patří například Zalando.cz, AboutYou.cz, Zalando-lounge.cz, Urbanstore.cz a mnoho dalších e-shopů. Za nevýhodu oproti své konkurenci lze považovat poplatek za dopravu u objednávek pod 2 500 Kč nebo poplatek za vrácení zboží. Konkurenti obchodu často mívají dopravu a vrácení zcela zdarma.

Závěreční hodnocení Queens

Obchod Queens nabízí svým zákazníkům širokou nabídku streetwear produktů pro muže i ženy. Na e-shopu najde zákazník přes 100 módních značek. K nákupu lze využít jednu ze tří kamenných prodejen v ČR nebo velmi přehledný internetový obchod Queens.cz. 

E-shop obchodu je přehledný, dobře zpracovaný a zákazník je schopen se na něm velmi rychle orientovat. Obchod nabízí pravidelné slevové nabídky a představuje nové produkty a kolekce. Svoji objednávku si může zákazník nechat pohodlně doručit domů nebo vyzvednout v kamenné prodejně či Zásilkovně. Celkově je obchod velmi atraktivní a nákup na e-shopu je snadný.