Tamaris.com - recenze, obchodní podmínky a tipy na slevy

Módní obchod Tamaris nabízí kvalitní a pohodlnou obuv pro ženy. Kromě obuvi můžete v obchodu zakoupit také oblečení nebo doplňky. Značka Tamaris spadá pod německý holding Wortmann Group Detmold. V současné době působí obchod ve více než 70 zemích včetně České republiky. V Evropě se tato společnost řadí mezi největší výrobce obuvi vůbec.
  • Celkové hodnocení: 88 %
  • Přehlednost stránek: 86 %
  • Nabídka zboží: 85 %
  • Rychlost dodání: 92 %
  • Zákaznický servis: 90 %
  • [+] široká nabídka zboží
  • [+] vrácení zdarma
  • [+] kamenné prodejny po celé ČR
  • [−] sortiment pouze pro ženy
  • [−] zpoplatněné poštovné

Slevové kupony na Tamaris.com - recenze, obchodní podmínky a tipy na slevy


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Co vše Tamaris nabízí? 

Obchod Tamaris nabízí obuv pro ženy. Nechybí zde ale ani nabídka doplňků a oblečení. Na e-shopu Tamaris je nabízené zboží rozděleno do kategorií – Výprodej, Boty, Oblečení, Příslušenství a Inspirace.

V kategorii Výprodej zákazník najde všechno zboží ve slevě, od bot až po peněženky či oblečení. Kategorie Boty je následně dále rozdělena podle stylu a příležitostí. Vybírat můžete z tenisek, sandálů, pantoflích, lodiček, balerín, polobotek, kotníčkové obuvi až po turistickou obuv či veganskou obuv. Kategorie Oblečení je dělena na šaty a sukně, halenky a trička, blejzry a bundy, kalhoty a úplety. V Příslušenství lze zakoupit kabelky, pásky, šperky a hodinky, ponožky, sluneční brýle nebo deštníky. Díky kategorii Inspirace mohou ženy objevit zajímavé produkty a nechat se jimi inspirovat.

Kromě klasických výrobků ze syntetiky nabízí Tamaris i produkty z přírodních textilií a kožené produkty.

Přehlednost webových stránek Tamaris

Při návštěvě webových stránek Tamaris.com zvolí zákazník požadovanou zemi a jazyk. Úvodní stránka je velmi jednoduchá a je doplněna základními informacemi. Na začátku úvodní stránky je k dispozici vyhledávač kamenných prodejen, vyhledávač produktů, možnost přihlášení či registrace k účtu, seznam oblíbených produktů a košík. Nechybí ani základní nabídka sortimentu. 

Na úvodní stránce se nacházejí reklamní bannery, které upozorňují návštěvníka na nejrůznější výprodeje, produkty ve slevě a nové kolekce. 

Stránky jsou převážně laděny do černobílé barvy a jsou doplněny obrázky a texty. Na konci úvodní stránky najde zákazník všechny základní informace včetně kontaktních údajů na obchod, podmínek o dopravě a platbě a mnoho dalších užitečných informací.

Jestliže zákazník hledá konkrétní zboží, může využít vyhledávač pomocí slov nebo konkrétní filtry. Díky filtrům lze v kategorii Boty vybírat boty podle barvy, velikosti, materiálu, typu podpatku, výšky podpatku, špičky boty, obvodu lýtka, či ceny. U kategorie Oblečení lze vyfiltrovat pouze velikost, cenu a barvu produktu. 

Při zvolení konkrétního produktu má k dispozici zákazník dostupné velikosti, cenu a ukázkové fotografie sortimentu. Pod produktem se nachází informace o výrobku včetně krátkého popisu zboží.

Recenze nákupů na Tamaris

Jak samotný nákup na e-shopu Tamaris.com probíhá? 

Platba a doprava zboží

Při výběru způsobu platby vaší objednávky můžete volit mezi platbou kreditní kartou, bankovním převodem nebo PayPal. Všechny možnosti platby jsou zcela zdarma. V kamenných prodejnách lze platit hotově nebo platební kartou. Při výběru platby lze také zvolit platbu na fakturu.

Společnost Tamaris zasílá objednávky realizované na internetovém obchodu přes přepravní společnosti DHL a Česká pošta. Cena za dopravu činí 25 Kč nehledě na výši vaší objednávky. Dodací lhůta vaší objednávky je 2 až 3 pracovními dny.

Kvalita zboží

Tamaris nabízí svým zákazníkům kvalitní obuv a doplňky. Jedná se o velmi populární a oblíbenou značku, která si své zákazníky získala po celé Evropě. Na webovém portálu Heureka.cz má v současnosti 4,9 hvězdiček z 5. Zákazníci jsou tedy s obchodem velmi spokojeni. Mezi kladné hodnocení řadí především kvalitu zboží, cenu a rychlost doručení.

Obchod svým zákazníkům navíc radí, jak o zakoupenou obuv ideálně pečovat. Tyto tipy naleznete v sekci Pokyny pro péči. 

Vrácení zakoupeného zboží

V případě, že zboží není podle vašich představ nebo vám nesedí velikost, můžete jej vrátit bez udání důvodů do 30 dnů od převzetí produktu. Nálepku pro vrácení zboží, kterou jste obdrželi spolu se svou objednávkou, nalepte na připravený balík. Pokud štítek nemáte, kontaktujte zákaznický servis Tamaris, který vám obratem zašle nový štítek pro vrácení zboží. 

Balík bezplatně zašlete přes přepravní společnost Česká pošta nebo DHL. Jakmile obchod obdrží vámi vrácené zboží, překontroluje jeho stav a následně vám zašle peníze zpátky na váš bankovní účet. Peníze vám budou na účet připsány maximálně do 28 pracovních dní. O průběhu vrácení zboží vás podnik Tamaris bude informovat na vaši e-mailovou adresu.

Reklamace zboží Tamaris

Pokud zakoupené zboží chcete reklamovat, můžete tak učit do 24 měsíců od převzetí zboží. Poškozené zboží připravte k reklamaci a kontaktujte zákaznický servis Tamaris. Uveďte přesný popis závady a řiďte se postupem, který vám bude přes zákaznickou podporu sdělen. Poškozené zboží můžete s účtenkou také jednoduše přinést do nejbližší kamenné prodejny, kde obsluha prodejny s vámi reklamaci vyřídí. V případě uznání vaší reklamace vám obchod vrátí peníze nebo zašle nový totožný produkt. 

Jak ušetřit na Tamaris

Jak mohu během nákupu na e-shopu Tamaris.com jednoduše ušetřit? 

Odběr Newsletteru

Pokud budete chtít jako první vědět o nejnovějších produktech, slevách a speciálních nabídkách, na webových stránkách obchodu se můžete přihlásit k odběru newsletter. Pokud navíc v budoucnu budete chtít odběr zpravodaje zrušit, můžete tak jednoduše učinit přes odkaz, který se nachází na konci každého newsletteru. 

Zboží ve výprodeji

Tamaris má na svém e-shopu vlastní kategorii Výprodej, díky které může být váš nákup ještě levnější. V dané kategorii se nachází produkty v až 50% slevě. Jedná se jak o slevy sezónní, tak i o slevy na určité kolekce nebo produkty. Zboží ve výprodeji je prodáváno v omezených velikostech a barvách. Dobu trvání výprodeje nelze učit, obchod dané produkty ve většině případech nabízí do vyprodání zásob.

Cashback

Dalším způsobem, jak ušetřit při nákupu na Tamaris, je využití slevového portálu Kuponer.cz, který nabízí cashback až 3,9 %. K využití slevy je nutné se registrovat/přihlásit na slevovém portálu a přes odkaz přejít na oficiální stránky prodejce. Po realizaci objednávky vám bude cashback připsán na váš účet u Kuponer.cz. Dále díky slevovému portálu budete mít přehled o všech aktuálních nabídkách, včetně slevových kupónů.

Výdejny a pobočky Tamaris

Tamaris má své kamenné prodejny po celé České republice. Jen v Praze se jich aktuálně nachází více než dvacet. Dále kamenné pobočky najdeme také v Brně, Jihlavě, Zlíně nebo například v Ostravě. Podrobný seznam všech kamenných prodejen naleznete na internetovém obchodu Tamaris. Stačí v příslušné záložce (Vyhledávač poboček) zadat požadované město nebo PSČ a vyjede vám seznam dostupných prodejen včetně otevírací doby. Otevírací doba prodejen se liší. Kamenné prodejny lze také využít při reklamaci zboží.

Kontaktní údaje na Tamaris

Obchod Tamaris můžete kontaktovat telefonicky (+420 228 889 507) nebo e-mailem (service.cz@tamatis.com). Operátoři vám jsou k dispozici vždy od pondělí do pátku od 9:00 do 20:00.

Srovnání s konkurencí

Módní obchod Tamaris patří mezi známé prodejce obuvi a doplňků. Svoji nabídku má zaměřenou pouze na ženy. Mezi konkurenty lze zařadit obchody, jako je například Vagabond, Baťa, Humanic nebo CCC. Jedná se především o běžnou konkurenci v nákupních centrech, kdy se v daném centru nachází více prodejen s obuví. Výhodou konkurence je fakt, že svoji nabídku má zaměřenou jak na ženy, tak i na muže a děti, což u společnosti Tamaris chybí. 

Závěreční hodnocení Tamaris

Společnost Tamaris je německý prodejce kvalitní dámské obuvi, doplňků a oblečení. Svůj prodej specializuje především na prodej obuvi pro jakoukoliv příležitost. Díky dobré pověsti a dlouholetému působení na trhu zná obchod Tamaris většina žen. K nákupu mohou zákaznice využít jak e-shop, tak i kamenné prodejny po celé ČR.