Port De Bras

Autor: Módní Blog

Jak to všechno cvičení vzniklo? Port De Bras je cvičení nové generace. Stejně jako se vyvíjí nové taneční styly i Port De Bras je jedním z nových forem, vytvořených dvěma světoznámými…

Jak to všechno cvičení vzniklo?

Port De Bras je cvičení nové generace. Stejně jako se vyvíjí nové taneční styly i Port De Bras je jedním z nových forem, vytvořených dvěma světoznámými lektory – Vladimir Snezhik (Rusko) & Julio Dieguez Papí (Španělsko). Vývoj se odehrál v ruském Soči, kde se tito dva setkali a dostali jasný ucelený nápad na zcela nový, netradiční typ cvičení.

 

Další skákavé cvičení? Omyl, klid a síla.

Jde o spojení ladných přesně specifikovaných pohybových sekvencí. Důraz je kladen na správnou dechovou rytmizací a práci ramenních kloubů a lopatek. Všechno toto cvičení přispívá k budování správného držení těla v běžném životě. Lekce jsou uzpůsobené tak, aby každého donutily maximálně kontrolovat tělo v harmonii s relaxační hudbou.

Tento typ cvičení je postaven na pohybech klasického I moderního tance. Díky tomuto cvičení dosáhneš přirozeného a šetrného posílení a protažení svalů celého těla. Protože je Port De Bras je pomalý a efektivní typ pohybu, je vhodný pro širokou veřejnost i bez zkušeností se cvičením. Port De Bras je kombinací tanečního a kondičního cvičení. Nespornou výhodou je pak, stejně jako u všech cvičení Body and mind, psychická relaxace a odpočinek mysli.