TRX

Autor: Módní Blog

TRX je unikátní novinka na českém trhu, která si získala tisíce fanoušků po celém světě. Byl vyvinut americkými vojenskými jednotkami pro jejich speciální výcvik mimo základnu. Takže to není taková…

TRX je unikátní novinka na českém trhu, která si získala tisíce fanoušků po celém světě. Byl vyvinut americkými vojenskými jednotkami pro jejich speciální výcvik mimo základnu. Takže to není taková brnkačka, jak to vypadá. Díky TRX pocítíš i svalstvo, o kterém jsi dosud nevěděl, že ho vůbec máš. Toto cvičení splňuje všechny požadavky kvalitního funkčního tréninku.

Je to velmi jednoduchá cvičební pomůcka, která se skládá pouze ze dvou pevných popruhů, které mají nastavitelnou délku, a dvou madel pro ruce, případně nohy. Tento popruh se dá zavěsit kamkoliv, do vaší posilovny, na strom na zahradě nebo na dveře. TRX si můžeš také přibalit s sebou a cvičit kde ti libo, jedeš-li někam na dovolenou či na výlet.

Při cvičení využíváš pouze svoji tělesnou váhu a intenzitu dolaďuješ úhlem naklonění TRX. Je neuvěřitelné, jak se sníží nebo zvýší intenzita prováděného cvičeni, posuneš-li se o pár centimetrů. Čím níže jsi pod závěsným bodem, tím je intenzita vyšší, ale můžeš zvolit takovou, jaká ti vyhovuje.

Cena TRX se pohybuje kolem 7 tisíc. Nemusíš si hned pořizovat vlastní TRX, v ČR je hned několik TRX center, kde si může cvičení vyzkoušet (Praha, Brno, Ostrava, Pardubice, Hradec Králové).