Šperky Police, italská originalita

Autor: Módní Blog

Pánské hodinky jako šperky třetího tisíciletí Šperky Police jsou jen částí sortimentu této populární italské značky, která se zaměřuje na různá módní odvětví, potkat se můžeš s výrobky od brýlí, přes…

Pánské hodinky jako šperky třetího tisíciletí

Šperky Police jsou jen částí sortimentu této populární italské značky, která se zaměřuje na různá módní odvětví, potkat se můžeš s výrobky od brýlí, přes hodinky, až po pásky a kabelky. Společnost vznikla roku 1983, ale k právě zmiňovaným šperkům se dostala až ve třetím tisíciletí a jako ve všech případech šlo o originální kusy.

Masivní gotický šperk pro muže i pro ženy

Na šperky tedy došlo relativně nedávno, přesněji v roce 2005 a hlavními rysy byla kombinace kreativních materiálů oceli, kůže, křišťálu a stříbra. Náhrdelníky jsou většinou obdařeny gotickými prvky, hlavně výrazným písmenem P ve středu, to vše v kombinaci hi-tech stylu. Náušnice se potom vyznačují tím, že jsou velmi masivní a budeš v nich k nepřehlédnutí. Po třech letech na trhu a velkém úspěchu náhrdelníku přibyly i náramky. Ty jsou většinou jednoduché a kožené, ale s dominantním stříbrným či ocelovým prvkem. Zkrátka originalita nadevše.

Celebrity milují šperky Police

Ačkoliv jsou šperky Police na trhu velmi krátce, již si stihly zajistit spoustu fanoušků i mezi celebritami. Mezi známé podporovatele této značky patří Bruce Willis, George Clooney, nebo temperamentní Antonio Banderas. I oni vědí, jak se odlišit od ostatních a proto nosí tyto tradiční doplňky, které jsou netradičně zpracované. Pokud také zatoužíš po této italské lahůdce, musíš počítat s trochu vyššími výdaji. Ale co neuděláš pro to, abys nezapadl/a do šedého průměru české módní populace!