Tipy na zajímavé módní obchody

Autor: modniblog.cz

Obchodů s módou je čím dál více. Ať už se jedná o případ, kdy zahraniční hráč v oblasti prodeje módy vstoupí na český trh, nebo nově vzniklých tuzemských obchodů. Máme…

Tipy na obchody s módou

Obchodů s módou je čím dál více. Ať už se jedná o případ, kdy zahraniční hráč v oblasti prodeje módy vstoupí na český trh, nebo nově vzniklých tuzemských obchodů. Máme zde pro vás tipy na několik z těch méně známých obchodů, které však nabízejí podle nás dobré zboží za danou cenu.

Trendem poslední doby je nákup módy přes internet, kde se za poslední rok událo mnoho změn. Příchod zahraničních eshopů v podobě Zalando.cz a AboutYou.cz mnohé změnil a tito dva zanraniční hráči dokázali během krátké doby získat dominantní podíl na českém online módním trhu. Tento článek je však věnovaný především kamenným obchodům, které můžete nalézt v nákupních centrech.

Gate

Řetězec Gate provozuje především kamenné obchody s módou, které můžete nalézt po celé České republice, obchod působí kromě českého trhu, také v Polsku a na Slovensku. Nabídka obchodů Gate je velice široká a zahrnuje především nabídku privátních značek oblečení za skvělé ceny. Žádné věhlasné a známé značky zde tedy nehledejte, ale hezkou módu za dobré ceny může Gate zcela jistě nabídnout.

Kromě kamenných prodejen můžete v podstatě totožnou nabídku nalézt i na eshopu Gate.shop, doručení objednávky z eshopu je zdarma při nákupu nad 1 000 Kč, případně další slevu můžete získat díky kuponům do Gate nebo díky cashbacku (platí pouze v eshopu).

Obchody Gate naleznete v Brně, Praze, Novém Jičíně, Prostějově, Hodoníně, ve Frýdku-Místku, Přerově nebo v Kroměříži.

Celio

Celio je původem francouzská módní značka, která se zaměřuje výhradně na pánské zákazníky. Značka vznikla v Paříži v roce 1978 a za více než 40 let své existence si získala oblibu v mnoha zemích Evropy. Produkty Celio můžete zakoupit kromě kamenných prodejen Celio i v dalších obchodech a to i v těch internetových. Móda od Celio je hezká, čistá, bez zbytečných popisků a obrázků. Zkrátka pokud hledáte obyčejné tričko, kabát, kalhoty nebo cokoliv dalšího za příznivé ceny, může být Celio skvělou volbou. Celio bohužel nenabízí možnost nakoupit v eshopu.

Prodejny Celio se nacházejí aktuálně v Praze, Brně a Ústí nad Labem.

Le Premiere

Česká značka Le Premiere vznikla s vizí na zakázku šitých košilí a obleků za příznivé ceny. To vše navíc dokázala firma propojit s moderními technologiemi, kdy si vzhled své košile můžete jednoduše naklikat na internetu. Do kamenných prodejen stačí přijít na přesné změření vašich obvodů. Hledáte-li hezkou košili přesně podle vašich preferencí a zároveň máte problém, jelikož vaše postava není přesně podle tabulek velikostí, pak můžeme Le Premiere jedině doporučit.

Na internetu lze najít mnoho komentářů, které poukazují na arogantní jednání majitele a personálu, nám se nic takového na vlastní kůži nestalo. Doporučujeme si však udělat vlastní obrázek na základě vlastní zkušenosti.

Pietro Filipi

Pietro Filipi je Česká značka, ačkoliv se to podle jména nemusí zdát. Móda od Pietro Filipi je na trhu již déle než 20 let a za tu dobu si vybudovala značka silné postavení. Mezi českými zákazníky. Obchod nabízí mírně dražší módu, ale ve skvělé kvalitě. Pokud si tedy potrpíte na kvalitní módě z kvalitních materiálů, může pro vás být Pietro Filipi tím pravým řešením. Kromě kamenných prodejen nabízí značka také vlastní eshop na adrese pietro-filipi.com.

Blažek

Obleky Blažek jsou jedny z nejznámějších českých značek luxusních obleků. Blažek nabízí kromě svých již ikonických obleků také další doplňky a oblečení vlastního návrhu. K šití jsou využívány kvalitní materiály a samozřejmostí je i péče o zákazníky, kdy vám prodejce upraví oblek na míru vaší velikosti nebo zdarma opraví menší problémy, které se na obleku vyskytnou. Doporučujeme k nákupu využít některou ze slevových akcí či doprodeje sezóního zboží. Během těchto akcí lze získat na vybrané zboží slevu až 50 %.

Blažek nabízí také internetový obchod na adrese Blazek.cz.

Gant

Obchody Gant jsou z vybraných značek ty nejstarší. Společnost byla založená v roce 1949 ve Spojených státech a zakládá si na elegantním a minimalistickém vzhledu svých výrobků. Gant se zaměřuje především na výrobu elegantních košilí, které můžete zvolit jako základ k téměř každému obleku. Prodejny Gant naleznete v Praze, Brně nebo můžete využít internetový obchod Gant.cz. V eshopu Gant.cz můžete ušetřit také díky slevovým kuponum a cashbacku.