Pozor léto! Nenáročné tipy pro lepší postavu

Autor: Módní Blog

Léto volá po krásném vycvičeném zadku! Jak už ses mohla dočíst, v posilovně se rozmáhá nový trend v podobě cvičení s Power plate. Nebo o dalších způsobech, jak efektivně spálit tuky. Ale co…

Léto volá po krásném vycvičeném zadku!

Jak už ses mohla dočíst, v posilovně se rozmáhá nový trend v podobě cvičeníPower plate. Nebo o dalších způsobech, jak efektivně spálit tuky. Ale co si budeme nalhávat, ne každý cvičení v posilovně miluje a navíc krásné počasí svádí k vyběhnutí ven a provětrání zimou zmrzlé duše a ne se válet v krytém bazénu.

Během ke krásnému tělu a čisté duši

Venkovních variant cvičení existuje celá řada, nejjednodušší je vyběhnout do přírody a pravidelně běhat. Že je to nezáživné? Tak si tento fakt nepřipouštěj. Venku svítí slunko, zatím není ani pekelné vedro, příjemný vánek, tak nahoď sluchátka do uší, pusť si svou oblíbenou kapelu a den si běháním ZPŘÍJEMNI! Navíc opakováním takového cvičení si spodní partie těla zkrášlíš tak, že z tebe kluci na pláži nespustí oči.

Osm koleček pro hezčí zadeček

S rostoucí oblibou kolečkových bruslí máš spoustu nových možností. Brusle jsou v dnešní době tak moderní a pohodlné, kolečka velká a rychlá (a hlavně taky tichá, což se hodí, komu se líbí, když ve městě chrastíš jak nějaký vandrák) a celkově jde o skvělou příležitost, jak se provětrat a zacvičit si a tím udělat něco pro své tělo. Navíc se v poslední době snad v každém městě začaly rozmáhat stezky pro bruslaře, takže výmluva, že nemáš kde jezdit, nepadá na úrodnou půdu.

TIP: Léto se nám blíží a lidé hledají způsoby, jak redukovat svou váhu. Za sebe můžeme doporučit přečíst srovnání keto diet.

Na kole do přírody za zábavou

Město je ti malé říkáš? No dobrá, pak už zbývá jediná možnost. Přilbu na hlavu, rukavice, pořádnou zásobu tekutin a vzhůru do přírody. Jak? No přirozeně, že na kole. To je totiž dalším vydatným pomocníkem při tvé cestě za lepšími zadními partiemi. Navíc si parádně odpočineš od smradlavého (my rození Ostraváci víme, o čem mluvíme) města a pokocháš se krásami přírody a malebnými krajinkami. Proč si o víkendu neudělat cyklovýlet na nějaký hrad či zámek v okolí. Seber kamarády, sedněte na kolo a do toho! Užiješ si to a uděláš něco pro sebe.