UGG boots jsou stále oblíbené

Autor: Módní Blog

A zrodila se hvězda, tedy UGG bota... Typ těchto bot vznikl u protinožců v Austrálii, kde jeden pasáček ovcí za chladných večerů přemýšlel, jak by si co nejlépe zahřál nohy…

A zrodila se hvězda, tedy UGG bota…

Typ těchto bot vznikl u protinožců v Austrálii, kde jeden pasáček ovcí za chladných večerů přemýšlel, jak by si co nejlépe zahřál nohy a přitom pozoroval své stádečko. Najednou ho to trklo, „skalpoval“ jednu z oveček a její vlnou si vycpal svoje provizorní botky.  A tak vznikly UGG boots :). Do Ameriky se první modely značky UGG dostaly už v roce 1978, když je tam přivezl australský surfař Brian Smith. Největší boom ale přišel až v roce 2003, kdy takzvané válenky proslavila „Sídžej“ z Pobřežní hlídky neboli Pamela Anderson.

 

Jak nosit UGG boots? Přece jak je libo!

I když  Ameriku ovládly uggčka už před sedmi lety, k nám se tahle móda dostala , ostatně jako vždy, až o mnoho později.  Moderní jsou ale i letos a pokud na ně v sezóně podzim a zima 2010/11 vsadíš, nebude to mimo. A jak tedy můžeš ugg boty nosit? Variací je spousta, skvěle však vypadají k džínům nebo legínám. Nosí se ale i k sukním či ke kraťasům (například ke koženým, které jsou tuto podzimní sezónu velkým trendem). Pokud si ale troufáš, můžeš si je obout klidně i v létě k plavkám, jako nám to v Baywatch předváděla svůdná Pam.:)

 

UGG Australia + Jimmy Choo = Chuggs

Tomu, kdo je aspoň trochu zběhlý v módní džungli, se bude toto spojení zdát pravděpodobně nespojitelným. Výrobce praktických masivních válenek a ikona navrhující elegantní botičky? Z toho může vzniknout buď něco otřesného a nebo naopak geniálního. Odpověď nechám na tobě. Každopádně limitovaná edice se na svět dostala v září tohoto roku a nabízí pět různých provedení. Pokud ovšem po těchto „Chuggs“ toužíš, vytáhni z prasátka asi 600 dolarů, takové křížení značek holt není levná záležitost.