Vše, co zatím víme o Primarku v Praze

Autor: dana

Módní řetězec Primark co nevidět otevře svou první pobočku v České republice. Kdy to bude? Kde bude moci prodejnu Primark v Česku najít? Jaké zboží vlastně Primark nabízí? To vše…

Vše co zatím víme o Primarku v Praze.

Módní řetězec Primark co nevidět otevře svou první pobočku v České republice. Kdy to bude? Kde bude moci prodejnu Primark v Česku najít? Jaké zboží vlastně Primark nabízí? To vše si můžete přečíst v následujícím článku. 

Irskou síť prodejen Primark zřejmě není třeba nikomu příliš představovat. Trendy kousky oblečení, módní doplňky a kosmetika různých značek za přijatelné ceny – to je Primark. O příchodu Primarku do Česka jsme již psali dříve, dnes se však zaměříme pouze na to co vše zatím víme o Primarku v Praze – a není toho rozhodně málo.

Co od Primarku očekávat? 

Každý o primarku již zřejmě slyšel. Někdo jej pravidelně navštěvuje, někdo o něm ví pouze z doslechu. Co tedy můžeme od Primarku očekávat a jaké zboží nám nabídne?

Oděvní řetězec Primark otevřel své provozovny již například v Belgii, Rakousku, Německu, Portugalsku, Španělsku Francii či v USA. Původem však pochází Primark z Irska, kde je známý spíše pod názvem Penneys. Ve všech svých prodejnách se Primark zaměřuje především na levnější módů, která je dostupná všem. Kromě samotných oděvů lze však v prodejnách Primark zakoupit také obuv, nejrůznější módní doplňky či dokonce i doplňky do domácnosti. Primark nabízí pestrou nabídku zboží pro ženy, muže i děti.

Pokud hledáte luxusní a kvalitní kabelku, za kterou se nebojíte připlatit, tak zřejmě v Primarku příliš nepochodíte. Ovšem pokud vám nevadí, že vaše kabelka nebude mít logo světově uznávané módní značky, a navíc rádi nějakou tu korunu ušetříte, tak je pro vás Primark ideální. To neplatí pouze o kabelkách, ale o celém nabízeném sortimentu primarku.

Výhodou je, že v jedné prodejně Primark pořídíte sportovní legíny, společenský oblek, dětské pyžamo, večerní kabelku, cestovní kufr, poznámkový blok i parfém. Zkrátka vše na jednom místě. Pokud tedy neradi trávíte čas obíháním jednotlivých obchodů, tak zde najdete hezky vše na jednom místě.

Značky nabízené v prodejnách Primark

A které značky můžete v Primarku očekávat? Hlavní značkou, kterou Primark nabízí, je Atmosphere – uspokojivá kvalita, trendy kousky, skvělé ceny. Velmi často v Primarku můžete narazit také na značky, jako jsou například Denim CO, Secret Possessions nebo Backswing.

Kdy se otevře Primark v Praze? 

Novému otevření pobočky řetězce Primark bohužel nebylo zatím příliš přáno. Celé uvedení do provozu výrazně brzdí současná situace, která poslední měsíce hýbe světem. Nedá se ovšem nic dělat a milovníci tohoto irského obchodu si budou muset ještě chvíli počkat.

Podle nejrůznějších spekulací se měl Primark v Praze otevírat již minulý rok na jaře. Kvůli pandemické situaci bylo však otevření přesunuto na podzim 2020. Ovšem ani to nevyšlo a Primark v České republice stále není uveden do provozu. A zřejmě ještě nějaký ten čas ani nebude.

Situace, se kterou se momentálně potýká celý svět, není otevření nové pobočky Primark nakloněna. Momentálně jsou uzavřené všechny kamenné prodejny s módou a nikdo zřejmě netuší, jak se následující týdny bude situace vyvíjet, a zda máme tak očekávat otevření Primarku v Praze během příštích měsíců, nebo až za delší čas. Jisté je však to, že Primark se v Praze dřív, nebo později otevře. Kdy přesně to bude, se ale zatím netuší. Vše se bude odvíjet od pandemické situace.

Kde Primark v Praze najdeme? 

Že se Primark v Praze otevře, je již naprosto jisté. Jisté je již ovšem také místo, kde budeme Primark v budoucnu moci navštěvovat. Konkrétně se bude jednat o Opletalovu ulici, která se nachází v těsné blízkosti Václavského náměstí v Praze. Nově otevřená prodejna Primark bude tedy přímo v centru Prahy.

A co vy? Chystáte se v budoucnu Primark v Praze navštívit? Nebo raději zůstanete u svých osvědčených značek?