Dámské hodinky pro každou příležitost

Autor: Módní Blog

Luxusní dámské hodinky pro bohaté Pokud máš peněz na rozhazování a chceš se svými doplňky vypadat skutečně exkluzivně, tak se zaměř na následující kousky. Jestli jsi spíš sportovním typem, ale…

Luxusní dámské hodinky pro bohaté

Pokud máš peněz na rozhazování a chceš se svými doplňky vypadat skutečně exkluzivně, tak se zaměř na následující kousky. Jestli jsi spíš sportovním typem, ale i přesto nechceš nic tuctového, zaměř se na hodinky společnosti Tissot, typ Quartz Lady z pozlacené nerezi. Hodinky jsou analogové, ale se všemi nezbytnými funkcemi pro sport (tři menší budíky pro přesnější určování času, stopky apod.) Částka je lehce nad 12 000 Kč.

A v případě, že ti sport nic neříká, určitě tě uspokojí elegantní hodinky Dolce & Gabbana Vissionaire. Jednoduché zobrazení času bez funkcí a pěkný stříbrný vzhled z ušlechtilé nerezové oceli přijde vhod každé slečně, která chce mít šmrnc. Cena přesahuje 7 000 Kč.

Dámské hodinky zlaté střední třídy

I zde si můžeš vybrat, zda jsi spíše na sport, či na eleganci. Sportovní hodinky Jacques Lemans opět splní všechny důležité sportovní požadavky, navíc jsou díky růžovému koženému pásku pěkným doplňkem a s cenou okolo 4 000 Kč velice zajímavé.

Elegantním zástupcem je poté značka Esprit ze San Francisca, která se od roku 1995 věnuje i výrobě hodinek. A to je pro tebe velmi dobrá zpráva. Černé elegantní hodinky Esprit Twist Night Houston se velmi hodí do společnosti a určitě s nimi na ruce okouzlíš své přátele. Cena se pohybuje okolo 3 000 Kč.

I za pár korun seženeš slušné dámské hodinky

Pokud toužíš po sportovnějším, ale přesto velmi vkusném vzhledu dámských hodinek a nemáš peníze na drahé hodinky, o kterých sis přečetla výše, zaměř se na hodinky Roxy Jam. Roxy je značka, která vznikla jako sestra společnosti Quicksilver a zaměřuje se na dámské doplňky. Za cenu jen o trochu přesahující 1000 Kč získáš růžový holčičí doplněk pro všechny příležitosti.

Jestli potřebuješ hodinky pro svého přítele, či mužského člena rodiny, podívej se na článek o pánských hodinkách. A pokud chceš něco opravdu speciálního, nepřehlédni binární hodinky. Je to skutečně exkluzivní doplněk.