Hodinky kam se podíváš

Autor: Módní Blog

Hodinky jsou tak praktickým pomocníkem! Již od 16. století nám pomáhají orientovat se v koloběhu času. Hodinky šetří čas. A protože čas jsou peníze, v dnešním moderním světě jsou nezbytným…

Hodinky jsou tak praktickým pomocníkem! Již od 16. století nám pomáhají orientovat se v koloběhu času. Hodinky šetří čas. A protože čas jsou peníze, v dnešním moderním světě jsou nezbytným doplňkem. Dnes už existují designově tak propracované modely, že i člověk s tím nejextravagantnějším stylem oblékání nepřijde zkrátka.

Kolekce značky Nixon, hodinky pro jaro 2010

Kalifornská značka Nixon ve své jarní kolekci pro rok 2010 představila různorodou řadů stylových hodinek. Příznivci sporty stylu a výrazných barev budou jistě nadšeni nevšedními modely řady Rubber player, které zaujmou na první pohled svou nápaditostí. Na výběr máš například sytě modré, žluté, zelené nebo červené. Také elegáni/nky si zde přijdou na své. V kolekci od Nixonu nechybí klasické modely hodinek v novém netradičním provedení.

Vyboč z řady s hodinkami Nooka

Kolekce americké značky Nooka na jaro/léto 2010 rozhodně není pro šedé myšky. Pestrobarevné kombinace hodinek jsou vidět už z dálky! Zaujmeš s nimi okolí a uspokojíš svůj chtíč po něčem naprosto originálním! Hodinky řady Zub Zirc jsou k dostání buď v jednobarevné verzi nebo v kombinaci barev dvou. Hodinky jsou vyrobeny z plastu a gumy a jejich futuristický design mluví za vše. Zub Zirc určitě nejsou hodinkami klasického typu. Obsahují netradiční, ale přehledný ciferník, z něhož ve vteřině vyčteš potřebné informace.