Buď pánem svého času

Autor: Módní Blog

Analogové, digitální, které hodinky jsou pro tebe lepší? Jak určitě dobře víš, hodinky máme analogové (ručičkové) a digitální. Není to však jediné, co je k dostání na trhu. Možná už jsi…

Analogové, digitální, které hodinky jsou pro tebe lepší?

Jak určitě dobře víš, hodinky máme analogové (ručičkové) a digitální. Není to však jediné, co je k dostání na trhu. Možná už jsi někdy slyšel/a o hodinkách binárních, které znázorňují čas pomocí násobků dvou a jejich sčítáním, takže to chce trochu praxe, než se naučíš správně určovat počet hodin. Ale je to velký hit, kterému se budeme určitě v některém z dalších článků věnovat. A poté se také setkáváme s hodinkami, které jsou vybaveny nadstandardními funkcemi, jako je například výškoměr, tlakoměr a spousta podobných vymožeností.

Hodinky jako drobný společník k obleku

Elegán v obleku ví moc dobře, jak má vypadat. Včetně doplňků na jeho ruce. Hodinky k obleku se volí podle toho, aby nikdo nepoznal, že je máte na sobě. Že to zní divně? Tak si představ, že ti hodinky dělají vybouleninu pod košilí, nebo ještě hůř na saku. To není zrovna reprezentativní. Proto zvol hodinky elegantní analogové, s koženým páskem, ale ne příliš prostorově výrazné.

Hodinky jsou výrazný doplněk v běžném životě

To k normálnímu nošení je to zcela jiné kafe. Čím větší a zajímavější hodinky, tím lépe pro tebe. V tomto případě se snažíš ostatní zaujmout a dát svůj klenot řádně najevo. Takže určitě nepřijde nazmar dobrá značka a zajímavý a neobvyklý vzhled. A to určitě jako čtenář Módního blogu moc dobře víš.

Hodinky a sport

Sportovní hodinky jsou kategorií samou o sobě. Když už si takové hodinky pořídíš, tak jen pro účel, pro jaký byly stvořeny, tedy pro sport, nebo podobné aktivity. Na normální nošení, pokud chceš alespoň nějak vypadat, se řiď minulým odstavcem a sportovní digitálky nasaď opravdu jen k činnostem s vyšší fyzickou aktivitou.