Different.cz - recenze, obchodní podmínky a slevy

Different je módní společnost, která nabízí nejznámější značky oblečení a módních doplňků. První značkou obchodu Different byla španělská značka Desigual a následovala brazilská značka bot Melissa. Nechybí ani holandská značka Scotch&Soda, barevné ponožky Happy Socks nebo Ops! Objects.. Již podle názvu lze poznat, že se bude jednat o netradiční obchod, který se snaží své zákazníky zaujmout velmi barevnými módními kousky, které díky své originalitě a netradičnosti upoutají každého. Na českém trhu obchod působí již od roku 2008, a to díky své kamenné prodejně v Plzni a internetovém obchodu. Obchod nenabízí svým zákazníkům pouze oblečení a doplňky, ale i vlastní módní magazín Different nebo internetovou televizi Different TV.
  • Celkové hodnocení: 89 %
  • Přehlednost stránek: 90 %
  • Nabídka zboží: 89 %
  • Rychlost dodání: 90 %
  • Zákaznický servis: 87 %
  • [+] široká nabídka zboží od módních značek
  • [+] možný nákup bez nutné registrace
  • [−] poplatek 39 Kč za vrácení zboží
  • [−] doprava zdarma až u objednávek nad 1000 Kč
  • [−] pouze jedna kamenná prodejna v České republice

Slevové kupony na Different.cz - recenze, obchodní podmínky a slevy


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Co vše Different nabízí? 

Obchod Different.cz svým zákazníkům ve svém internetovém obchodu a v kamenné prodejně nabízí širokou nabídku kvalitního a netradičního zboží určeného pro muže, ženy i děti. V jejich nabídce najdete jak oblečení, tak módní a bytové doplňky. Vybírat můžete mezi módními značkami jako například Melissa, Crocs, Desigual, Converse a mnohé další.

V dámské, pánské a dětské kategorii oblečení najdete například trička, kalhoty, košile, boty, plavky, saka, módní doplňky či spodní prádlo. Kategorie bytové doplňky je rozdělena na domácí oblečení, kosmetiku, polštáře, vůně, povlečení a mnohé další. 

Internetový obchod Different.cz má vlastní Different Magazín, kde si zákazníci mohou přečíst články ze světa módy. Nechybí ani rady na outfity, dekorace a výzdobu. Módní internetová televize Different TV naopak svým zákazníkům nabízí krátká videa zaměřená na módu, trendy kousky a nejoblíbenější značky.

Přehlednost webových stránek Different

Internetový obchod Different má velmi přehledné a jednoduché webové stránky. Při návštěvě obchodu vám na úvodní stránce vyskočí nabídkový banner, kde vám obchod nabízí slevu 150 Kč na první nákup nad 1000 Kč. Podmínkou získání slevy je zadání vaší emailové adresy, na kterou vám slevový kód přijde.

Úvodní stránka obchodu je velmi barevná a poutavá. Hlavní nabídka je přehledně rozdělena, nechybí ani možnost přihlášení nebo registrace. Stránka je doplněna bannery s aktuálními slevami, které jsou velmi barevné a pestré. K dispozici je i možnost registrace k odběru newsletteru pomocí vaší emailové adresy a křestního jména. Registrace vám přinese VIP výhody, aktuální nabídky a novinky. Na konci úvodní stránky najdete důležité informace o obchodu, kontakty a obchodní podmínky.

Hlavní kategorie je rozdělena na Značky, Dámské, Módní doplňky, Pánské, Dětské, Bytové doplňky, Tipy na dárky a Akce a slevy. Každá kategorie je následně rozdělena na další sekce. Při vyhledávání zboží může zákazník využít přímé vyhledávání při zadání požadovaného produktu, nebo využít filtrování. Zvolit může požadovanou kategorii, velikost, značku, střih, vzor, barvu a cenu. U každého produktu jsou ilustrační fotografie, nabídka dostupných velikostí, cena a základní informace v podobě barvy, zapínání, materiálu (včetně praní a údržby) a střihu.

Recenze nákupů na Different

Jak nákup probíhá?

Platba a doprava zboží

Při realizaci objednávky si můžete vybrat mezi několika způsoby úhrady objednávky. Zvolit lze platbu kartou online, bankovním převodem, PayU nebo Twisto. Všechny tyto platební metody jsou bez poplatku. V případě, že zvolíte platbu na dobírku, tedy až při převzetí zboží, bude vás platba stát 29 Kč.

Cena za přepravu u objednávek pod 1 000 Kč závisí na výběru přepravní společnosti. Balík do ruky na vámi uvedenou adresu lze doručit přes přepravní společnosti GLS, PPL a Českou poštu za poplatek 70 Kč. Balík na poštu vás vyjde také na 70 Kč. Pokud si vyberete osobní odběr v jakékoliv Zásilkovně v České republice, poštovné vás vyjde na 50 Kč. Osobní převzetí v kamenné prodejně v Plzni je zcela drama. U objednávek nad 1 000 Kč máte dopravu rovněž zcela zdarma.

Kvalita zboží

Na obchodu Different.cz najdete kvalitní stylové zboží od známých značek, které je určené pro dámy, muže i děti. Na internetovém portálu Heureka.cz má obchod 4,9 hvězdiček z 5. Celkem je tedy se svou objednávkou z obchodu Different.cz spokojeno 96 % zákazníků za posledních 90 dní. Zákazníci si chválí především kvalitu zboží a rychlost doručení. Different.cz je oficiálním držitelem certifikátu Ověřeno zákazníky a certifikátu APEK.

Vrácení zakoupeného zboží

Zakoupené zboží můžete kdykoliv do 14 dnů od převzetí vrátit bez udání důvodu. Nepoužité zboží s původními visačkami pečlivě zabalte spolu s vrátkovým formulářem, který je k dispozici na webových stránkách e-shopu. V případě vrácení bot je nutné nepoužité boty odeslat v původní originální nepoškozené krabici. Zboží můžete vrátit přes jakoukoliv pobočku Zásilkovny s pomocí kódu 94846754. Tento kód sdělíte obsluze na pobočce a balík předáte. Za vrácení zboží vám bude z celkové částky stržen poplatek 39 Kč. Peníze vám budou následně vráceny na váš bankovní účet. Adresa pro vrácení zboží je: Different.cz; U Sanitasu 2246, 251 01 Říčany. 

Reklamace zboží Different

Co se reklamace týče, zakoupené zboží můžete kdykoliv reklamovat do 24 měsíců od převzetí. Stačí vyplnit reklamační formulář dostupný na e-shopu Different.cz a spolu s reklamovaným zbožím zaslat na adresu: Different.cz; U Sanitasu 2246; 251 01 Říčany. Využít můžete také společnost Zásilkovna, kde vás při sdělení kódu 94846754 bude stát poštovné za vrácení pouze 39 Kč. Obchod vaši reklamaci do 30 pracovních dnů zpracuje a následně vás o vyřízení reklamace bude kontaktovat na vámi uvedený e-mail.

Jak ušetřit na Different

Jak během nákupů na Different.cz ušetřit? 

Sleva 150 Kč za registraci

Získejte slevu 150 Kč na první nákup nad 1000 Kč zadáním vašeho e-mailu k odběru komerčních sdělení obchodu. Zaregistrovat se můžeme hned na úvodní stránce internetového obchodu díky pop-up slevě, která vám naskočí. Kód se slevou 150 Kč vám přijde na vaší emailovou adresu a je platný po dobu jednoho týdne.

Zboží ve výprodeji

Díky velkému množství slevových nabídek můžete zakoupit jisté produkty až o 50 % levněji. Obchod nabízí velké množství slev, ať už se jedná o sezónní slevy nebo slevy na určité kategorie. Na e-shopu najdete samostatnou kategorii Akce a slevy, která je následně rozdělena na Zboží ve slevě; Outlet; Výprodeje a Dárkové poukazy. Každá podkategorie nabízí obrovský výběr zlevněného sortimentu světových značek.

Výdejny a pobočky Different

Módní obchod Different má v České republice pouze jednu kamennou prodejnu, která se nachází na Rooseveltově ulici v Plzni. V kamenné prodejně můžete zakoupit zboží od módních značek O bag, London, Converse a mnohých dalších. Obchod se světovými značkami se v Plzni nachází již od roku 2008. Otevírací doba obchodu Different je vždy od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 a v sobotu od 9:00 do 13:00. Obchod má zavřeno pouze v neděli. 

Kontaktní údaje na Different

V případě potřeby můžete obchod Different kontaktovat na jejich e-mailovou adresu: info@different.cz nebo využít telefonický zákaznický servis, který je pro zákazníky k dispozici v pracovní dny, vždy od 9:00 do 17:00. Telefonní číslo na zákaznický servis je: +420 910 880 019. Využít můžete také telefonní číslo na prodejnu/výdejnu: +420 776 300 503.

Srovnání s konkurencí

Different.cz se svým zaměřením na značkové produkty má oproti své konkurenci výhodu jedinečnosti a netradičnosti. Mezi konkurenty lze zařadit Aboutyou.cz, Zalando.cz, Zalando Lounge, Glami.cz a další.

Závěreční hodnocení Different

Obchod Different nabízí kvalitní zboží od známých módních značek. Široká nabídka barevného a netradičního značkového zboží je k dispozici jak na internetovém obchodu, tak i v kamenné prodejně v Plzni. Díky své originalitě si obchod získává čím dál více zákazníků a rozšiřuje své působení. Při realizaci objednávky online může zákazník využít slevových kupónů a výhodné dopravy, která začíná již na 50 Kč. Celkově obchod hodnotíme velmi dobře.