Nově otevřená prodejna Victoria’s Secret v Praze vám učaruje. Těšit se můžete na luxusní prádlo i beauty produkty

Autor: dana

Na konci května byla v České republice slavnostně otevřena vůbec první prodejna značky Victoria’s Secret. Mnoha milovníkům luxusního prádla, věhlasných andílků a božské tělové kosmetiky se tím splnil sen. Jestli…

Na konci května byla v České republice slavnostně otevřena vůbec první prodejna značky Victoria’s Secret. Mnoha milovníkům luxusního prádla, věhlasných andílků a božské tělové kosmetiky se tím splnil sen. Jestli je značka Victoria’s Secret i vaší srdeční záležitostí, pojďte se s námi na první českou prodejnu VS v obchodním centru Westfield Chodov podívat trochu podrobněji. 

První kamenná prodejna Victoria’s Secret v České republice

Značka Victoria’s Secret platí za předního prodejce luxusního spodního prádla a kosmetiky. Do letošního roku bylo možné si její produkty pořídit pouze v zahraničí, na e-shopu nebo v letištních prodejnách. Dnes již můžete vyrazit do vůbec první kamenné prodejny Victoria’s Secret, kterou od května 2023 naleznete v pražském obchodním domě Westfield Chodov

Andělské modelky a luxusní prádlo: To je Victoria’s Secret

Těžko bychom hledali někoho, kdo o společnosti Victoria’s Secret nikdy neslyšel. Jedná se o značku, kterou v roce 1977 založil v San Francisku Roy Raymond. Štvalo ho totiž, že v obchodech nemůže najít žádné prádlo pro svou ženu, které by se mu skutečně líbilo. Rozhodl se to napravit, založil značku, pojmenoval ji po britské královně Viktorii, dodal slovo tajemství, neboť spodní prádlo je do jisté míry tajemné, protože není na první pohled vždy vidět a značka byla rázem na světě. 

Ve spojení se značkou Victoria’s Secret jsou legendární zejména módní přehlídky, které si díky doslova božské kráse modelek zamiloval celý svět. Andílkem Victoria’s Secret se nemůže stát jen tak někdo. Pokud se to nějaké dívce povede, dosáhne tím nejvyšší mety v modelingu. Na molech VS se například prošly modelky Heidi Klum, Gisele Bündchen nebo Adriana Lima. Nyní se díky nově otevřené prodejně můžete podobně božsky jako andílek Victoria’s Secret cítit i vy. Stačí si jen vybrat, který kousek VS doplní váš šatník. 

V nabídce brandu naleznete širokou škálu moderních a stylových kolekcí –  ikonické spodní prádlo, svůdné podprsenky, hedvábné kalhotky, komfortní noční prádlo i oceňované parfémy a produkty péče o tělo a pleť. 

Aktuálně se značka pyšní více než 1 350 obchody po celém světě, ve kterých zaměstnává přes 25 000 osob s převahou žen. Personál prodejen Victoria’s Secret je vyškolen tak, aby vám vždy dokázal podat přesné informace o produktu a poradit vám s výběrem vhodného kousku. 

Pražská prodejna VS: Na co se můžete těšit?

Pražský butik Victoria’s Secret, který naleznete v OC Westfield Chodov v přízemí, se nám velice líbí a i vy si ho jistě zamilujete již na první pohled. Zřejmě vás překvapí vzdušnost prostoru a široká nabídka lákavých kousků.

Chybět zde samozřejmě nesmí ikonická pink barva, přehledně označené sekce, okázalé křišťálové lustry, usměvavé prodavačky a figuríny všech typů postav. Právě nejrůznější typy postav jsou to, na co se značka snaží čím dál více zaměřovat. Již dávno na billboardech a v reklamách VS nenaleznete pouze štíhlé a vysoké modelky. Naopak. Díky tomu si v nabídce značky Victoria’s Secret najde to své každá žena

Bohužel v prodejně na pražském Chodově nenajdete sportovní oblečení, jako jsou zejména Victoria’s Secret legíny, sportovní podprsenky či mikiny na cvičení. Pro ty budete muset vyrazit do jiné metropole. 

Líbivým spodním prádlem to však zdaleka nekončí. V butiku nechybí ani beauty produkty Victoria’s Secret Beauty a samozřejmě oblíbené VS parfémy a vůně. Naší pozornosti neunikly ani nejrůznější variace kosmetických taštiček, které mohou sloužit jako skvělý dárek pro kamarádku či maminku. 

Dále vám nově otevřený obchod nabídne personalizovanou, bezplatnou službu tzv. „bra fitting”. V rámci ní vám školené odbornice pomohou s výběrem dokonale padnoucího prádla, abyste se v něm mohla cítit pohodlně a přitom smyslně. V nabídce obchodu Victoria’s Secret jsou k dostání podprsenky v pestré plejádě velikostí – od 30AA až po 42 DDD. Dle vlastních preferencí si zde vyberete i druh podložení. K dispozici jsou kousky zcela bez podložení, s lehkým podložením či ve variantě push-up.

Pokud jste zvyklí v prodejnách Victoria’s Secret nakupovat, mohou vás překvapit o něco vyšší ceny než v zahraničí. Rozdíl je však skutečně minimální. 

I přes chybějící sortiment sportovních oděvů a vyšší ceny si myslíme, že je otevření první české prodejny Victoria’s Secret skvělý krok. Přesně takový butik totiž v Česku chyběl a pokud jste sem dosud nezavítali, určitě si najděte chvíli a vyrazte prozkoumat zdejší nabídku.